Home

Nieuws

 • Verwacht: De Aanslag - Milan Hulsing

  In mei 2015 verschijnt een eigenzinnige graphic novel gebaseerd op deze moderne klassieker. De Aanslag vertelt het spannende en tragische verhaal van Anton Steenwijk, die op jonge leeftijd bij een represaille van de Duitsers zijn vader, moeder en broer verliest. In zijn volwassen leven probeert Steenwijk via ontmoetingen met betrokkenen de ware toedracht van deze noodlottige gebeurtenis te achterhalen. In de graphic novel verbeeldt Milan Hulsing als geen ander dit zowel ontroerende als thrillerachtige gegeven. Een ware must voor iedere liefhebber van het beeldverhaal en de moderne literatuur.

 • Presentatie <em>De terugkeer van de wespendief</em>

  Presentatie De terugkeer van de wespendief

  Op donderdag 2 oktober presenteren we de graphic novel De terugkeer van de wespendief in Lambiek te Amsterdam.

 • Verwacht: Suikerschedel - Charles Burns

  De lange, vreemde reis die in X begon en een vervolg kreeg in De korf bereikt in Suikerschedel zijn hallucinerende, hartverscheurende slot, maar niet voordat Doug in het reine is gekomen met de leugen die hij zichzelf vanaf het begin heeft verteld. In dit afsluitende deel ontwikkelen vreselijke nachtmerries zich tot een nog afschuwelijkere werkelijkheid...

 • Jan Cleijne en Robert van Raffe genomineerd voor Silvester Strips Debuutprijs 2014

  Jan Cleijne en Robert van Raffe genomineerd voor Silvester Strips Debuutprijs 2014

  Helden van de Tour van Jan Cleijne en Zonder filter van Robert van Raffe zijn beiden genomineerd voor de Silvester Strips Debuutprijs 2014. Tijdens de officiële opening van de Stripdagen Haarlem, 30 mei 17.00 uur in de Philharmonie te Haarlem, zal de winnaar bekend worden gemaakt.

 • Signeersessies Stripdagen Haarlem

  Op 31 mei en 1 juni staat Haarlem weer geheel in het teken van de Stripdagen. Diverse auteurs van Oog & Blik zullen op de beurs aanwezig zijn en signeren.